幻视研

2010年05月3日

古明地一家

Filed under: 未分类 — meltymap @ 2:29 下午

dld

他羞涩的低下了头,如此说道:

“是啊,我的确是个变态。”

==========================

试验厚涂的画作。

因为之前从来没试过这么画画。而且对新的婆婆形象也没有什么主意。

所以就随手这么去画了。

『无想』——大概就是这样。并非把脑中的影象投影到画布上而是直接让手去画。就像手会代替我思维那样。

也并非完全没有想过画面应该是如何如何、只是手总是要比脑快一点而已。结果就变成了手引导大脑的经历。

于是结果还算不错。

完。

Advertisements

一条评论 »

  1. 不错你妹阿!

    条评论 由 Heaven — 2010年05月6日 @ 4:00 上午


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s

在WordPress.com的博客.

%d 博主赞过: